Limba română, întrebare adresată de merepizza, 9 ani în urmă

In 10-15 randuri fa portretul fizic al colegului tau!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Adelinasdfg
1
Pai...sper sa nu te superi ca nu iti voi scrie 10-15 randuri dar iti voi da niste puncte de reper si niste sfaturi tinand cont ca eu nu iti cunosc colegul/colega...
Ok pai prin portet fizic intelegem aspectul exterior(inalt, slab , gras)
1.Poti incepe cu partea capului : Blond/Blonda sau Brunet/Bruneta sau Saten/Satena sau Roscat/Roscata :)
2.Culoarea ochilor : poti spune ceva special cum ar fi brun-roscat sau ochii variaza in functie de lumina in loc sa spui verzi, albastri , caprui.
3.Poti spune daca are pistrui , ceva despre sprancene, mai stufoase sau nu.. si nu in ultimul rand forma capului sau...oval, rotund , patrat =]] etc....
4.Poti spune inaltimea si daca stii si anume cat e (1.55 , 1.64) ar da un plus portretului tau la fel si cu corpul ( "grasimea") gras, slab, potrivit...daca e gras si inalt poti spune ca acestea se compenseaza una pe cealalta la fel si cu faptul in care esti slab si scund.... Sper ca te-am ajutat :)

Adelinasdfg: si poti spune si greutatea deasemenea =]
Răspuns de mirunik02
2
Colegul meu este un baiat intelegator si prietenos.
 El e simpatic, cu fata placuta, putin inchisa la culoare. Are ochii mari, caprui inchis, expresivi, asemanatori cu cei ai unei caprioare firave si sprintene. Parul saten ,putin carliontat este tuns scurt.
Deasupra gurii delicate si iveste o mustacioara subtire.
Este foarte inalt, puternic, lat in umeri, Este excelent la baschet si fotbal, matematica, fizica si istorie si alearga foarte repede. Toata infatisarea sa inspira eleganta, de la cap pana in picioare.In preajma sa te simti mereu in siguranta. Cu toate acestea, este destul de strengar. Cand este amuzat de ceva, gura ii schiteaza un zambet delicat , dar ochii ii sclipesc tainic.
Acesta este colegul meu, un prieten de nadejde, un elev model.



merepizza: multumesc
merepizza: foarte frumos
mirunik02: mersi
Alte întrebări interesante