Ed. muzicală, întrebare adresată de rosculetrasculetadri, 8 ani în urmă

informații despre Bon Jovi și chitaristul Ricky sambora​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de raressoare83
1

Răspuns:

despre bon jovi

Explicație:

A fost ales de revista „People” (din SUA) între primii 50 cei mai frumoși oameni din lume în 1996, iar în noiembrie 2000 aceeași revistă l-a desemnat cel mai sexy star rock.

A fost audiat pentru rolul lui Ashe din „The Crow: City of Angels” (1996), dar a pierdut în favoarea actorului francez Vincent Perez.

Are patru copii cu Dorothea Hurley: Rose (n. 1993), Jesse James Louis (n. 1995), Jacob Hurley (n. 2002) și Romeo Jon (n. 2004).

Cântecul „August 7” de pe albumul său solo „Destination Anywhere” a fost dedicat fiicei prietenului și managerului său Paul Korzilius, care a murit la vârsta de 6 ani în data de 7 august 1996, în circumstanțe misterioase.

A început să fumeze în 1994 în timpul filmărilor pentru „Moonlight and Valentino”. S-a lăsat o vreme, pentru a fuma din nou după turneul din 1996 din simplul motiv că îi place să fumeze. Mama sa este Carol Sharkey, unul dintre primii iepurași Playboy.

Bon Jovi este acționar majoritar al Philadelphia Soul (echipa care joacă în Arena Football League). Trupa sa „Bon Jovi” a devenit cunoscută după ce a câștigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la începutul anilor `80. Cântecul câștigător a fost „Runaway”. Albumul „Have a Nice Day” a ajuns pe locul I în Australia, Olanda, Austria, Germania și Canada după doar o săptămână de la lansare.


rosculetrasculetadri: mulțumesc mult! îți place Bon Jovi?
raressoare83: daa
rosculetrasculetadri: ce piesa îți place?
Răspuns de claudianst4
1

Bon Jovi este o trupă de hard rock americană, originară din Sayreville, New Jersey. Formată în 1983, formația este alcătuită din: solistul Jon Bon Jovi (John Francis Bongiovi, Jr.), chitaristul Richie Sambora, pianistul David Bryan, toboșarul Tico Torres. Membrii trupei au rămas aproape aceiași de-a lungul timpului, excepție făcând plecarea lui Alec John Such în 1994. Acesta a fost înlocuit neoficial de Hugh McDonald, care, mai târziu, a părăsit și el trupa.

În anul 1984, trupa Bon Jovi a debutat cu o melodie, "Runaway", cu ajutorul căreia s-au făcut cunoscuți. În 1984 și 1985, Bon Jovi a lansat două albume ce au fost bine primite de public. Totuși, formația a avut mult succes cu albumele următoare numite: "Slippery When Wet" (1986) și "New Jersey" (1988). Succesul acestor albume a adus formației recunoașterea la nivel mondial. În 1990, trupa a luat o pauză după turneul New Jersey, iar în această perioadă atât Jon Bon Jovi cât și Richie Sambora s-au concentrat pe pe carierele lor solo. În 1992, formația a obținut discul dublu de platină cu "Keep the Faith" și multe altele de atunci. Hitul "It's My Life" lansat în anul 2000, a avut succes în rândul tinerilor. Trupa este cunoscută pentru utilizarea diferitelor stiluri muzicale, precum pop sau country pentru albumul "Lost Highway" din 2007. Un nou album, "The Circle", a fost lansat pe 10 noiembrie 2009 în Statele Unite. După care, în anul 2013 au revenit cu cel mai nou album, "What About Now". De-a lungul timpului, formația a lansat doisprezece albume de studio, trei albume compilație, un album live și a vândut 130 de milioane de discuri în toată lumea. Au susținut mai mult de 2.600 de concerte în peste 50 de țări pentru mai mult de 34 milioane fani.

sper ca te am ajutat!


rosculetrasculetadri: mulțumesc mult!
Alte întrebări interesante