Istorie, întrebare adresată de 2010mpatri, 8 ani în urmă

lucruri interesante despre astronauți oferă corona răspunsului corect care îmi dă cele mai multe informații​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fifa202i
2

Pentru a pilota o navă spațială, un astronaut se antrenează ca un pilot militar. Specialiștii misiunii trebuie să fie ingineri sau cercetători superior calificați. Astronauții se antrenează în cisterne cu apă precum și în avioane de mare altitudine, unde gravitația este redusă sau chiar absentă.

Peste 40 % din astronauți suferă de rău de spațiu în primele zile. Din lipsa gravitației astronauții pot crește în înălțime cu până la 5 cm; inima, mușchii și oasele lor slăbesc.

Ce trebuie să știi ca să devii astronaut:

O diplomă de masterat (sau superioară) și o experiență de minimum trei ani în: științele naturii, inginerie, matematică, informatică; sau o diplomă de pilot de teste.

Să fii fluent în engleză (minimum CEFR C1) și înțelegere bună într-o a doua limbă străină (nu contează care)

Să ai o motivație puternică și capacitatea de a face față unui program neregulat de lucru, cu călătorii frecvente, cu absențe lungi de acasă și de lângă familie.

Să îți păstrezi calmul sub presiune.

Să fii dispus să participi la experimente biologice.

Pentru candidații la postul de parastronaut, ESA va permite includerea persoanelor cu următoarele dizabilități:

• deficiențe ale membrelor inferioare, la nivelul gleznei sau al genunchilor

• un picior mai lung decât celălalt

• o statură mică (<130 cm)


2010mpatri: îmi pare nespus de rău că nu ai primit coroană
2010mpatri: dar iti mulțumesc pentru răspuns și timpul acordat!
Răspuns de uwuwalpin
2

Salut!

Ce presupune cariera de astronaut? :

A fi astronaut şi a ajunge în spaţiu a reprezentat visul multora dintre noi în copilărie, dar care sunt paşii pe care o persoană trebuie să îi urmeze pentru a fi angajat al NASA şi într-o zi să ajungă în spaţiu, pe Lună sau chiar pe Marte.

Misiunile pe care le ai in spatiu:

În ultimii ani, astronauţii NASA au călătorit către Staţia Spaţială Internaţională, la bordul căreia au efectuat o serie de experimente. Conforma informaţiilor oficiale, ISS se va mai afla în uz până în anul 2024, dar cercetătorii şi oficialii nu exclud posibilitatea mariri acestui termen până în 2028 sau chiar mai departe.

acestui termen până în 2028 sau chiar mai departe.Misiunile spaţiale în care sunt implicaţi astronauţii americani depind de finanţarea pe care Congresul Statelor Unite o accordă agenţiei spaţiale. Următoarea misiune cu echipaj uman care va avea loc în afara ISS este Artemis, care va avea loc în anul 2024 şi va surpinde prima femeie pe Lună. Conform administratorului NASA, Jim Brindenstine, ne putem aştepta la o misune către Marte în intervalul 2033-2035, reuşita aselenizării find fundamentală călătoriei către planeta roşie

Activitatea unui astfel de astronaut:

Atenţia pe care astroanuţii o primesc este legată, cu precădere, de activitatea lor în spaţiu, dar, în realitate, astronauţii petrec doar o mică parte a carierei lor acolo. 

Atenţia pe care astroanuţii o primesc este legată, cu precădere, de activitatea lor în spaţiu, dar, în realitate, astronauţii petrec doar o mică parte a carierei lor acolo. În realitate, munca se desfăşoară, în mod evident, pe Pământ. În primii doi ani ai carierei, aceştia trebuie să treacă prin antrenamentul de bază, în care vor învăţa tehnici de supravieţuire, competenţe lingvistice şi tehnice. 

Sper ca team ajutat! succes la scris!

Alte întrebări interesante