n=(2x-1)²-(x-2)²+(√3x+1)(1-√3x)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
2x la patrat-4x +1 - x la patrat -4x +4+3x+1-radical din 3x + radical din 3x=
2x la patrat -8x +6 - x la patrat = x la patrat -9x +6
2x la patrat -8x +6 - x la patrat = x la patrat -9x +6
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă