Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

O compunere cu titlul ANUL NOU 150cuvinte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MichaelaMika23
14
A sosit anul nou

Sarbatoarile de Craciun sunt unele foartr frumoase si aduc multe bucurii. De asemenea, sarbatorile sunt in luna decembrie, ultima luna din an. Noi speram ca toti anii in care intram sa fie unii mai buni decati cei precedenti. Dar anul acesta a fost ceva mai bine decat ceilalti ani. Imi doream sa treaca repede anii acestia dar acum, vreau sa fiu din nou copil sa ma distrez. Si uite ca astazi a venit si anul nou. Toata lumea de pregateste cu multe bunatati si astepta sosirea anului noi . Pe o parte este cel mai frumos miracol, sa vezi cum trece anii pe langa tine, dar pe de alta parte este si trist sa vezi cum trece viata pe langa tine. Fara sa ne gandim la.asta, noi sarbatorim anul nou ca fiind o sarbatoare frumoasa si sper ca anul acesta sa fie unul frumos !Succes !
Răspuns de magdicipaula
6
Cu toate ca problemele si necazurile ne-au dat batai de cap sarbatorile si oamenii apropiati ne aduc aminte ca mereu trebuie sa apreciem orice deoarece anul nou se apropie.Astfel ca mai adaugam un an la varsta noastra,si ne readucem aminte de trecerea ireversibila a timpului ,de momentele bune si rele pe care trebuie sa le pastram ca amintiri si ca invataturi.
E scurt dar sper sa iti placa!!


Utilizator anonim: Da dar nici conținutul nu imi plaace
magdicipaula: Prima nu are nici o legatura cu anul nou e problema ta cand o sa iei o nota mica sa sti!Eu doar incerc sa ajut pentru ca,cred ca in atatia ani de scoala am invatat ceva de la profesorii mei de romana!
Utilizator anonim: Da dar nici pe cealaltă nu o scriu
Utilizator anonim: bine recunosc a ta e mai buna uite iti dau inimioara
magdicipaula: Tu tot nu intelegi,eu nu vreu aprecieri eu vreau ca data viitoare sa fi mai atent la ceea ce ti se raspunde pentru ca nu mereu raspunsurile sunt corecte si mie niciodata nu mi-a placut incorectitudinea!
Utilizator anonim: bn
Utilizator anonim: gvgh
Utilizator anonim: ooooo
Utilizator anonim: mp
Utilizator anonim: pls
Alte întrebări interesante