Limba română, întrebare adresată de savioandrei, 9 ani în urmă

o compunere cum ne comportam la scoala

va rogggg!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnneMary10
76
                                 Cum ne comportam la scoala

La scoala trebuie sa ne purtam cat mai educat si manierat.Trebuie sa stim regulile clasei deoarece acestea sunt foarte importante pentru ca totul sa decurga intr-un mod obisnuit . Nu trebuie sa fim violenti , ci sa incercam sa rezolvam toate problemele care au loc intr-un mod civilizat , iar acest lucru este valabil si in viata zi de zi.La scoala trebuie sa ne comportam frumos cu colegii noi si sa incercam sa fim cat mai prietenosi , chiar daca acestia nu reactioneaza la fel. Trebuie sa respectam profesorii si sa avem un limbaj potrivit cu lumea din jur. Trebuie sa nu facem diferite stricaciuni in scoala si sa incercam sa fim cat mai cuminti posibil. Comportamentul nostru trebuie sa fie in general unul educat , pentru a face o impresie buna celorlalti.

savioandrei: multumesc
savioandrei: ms foate mult
AnneMary10: Cu placere
savioandrei: e mare nu gluma
Răspuns de MarianaIstrate
27
                                       Cum ne comportam la scoala
    Scoala este frumoasa.Inveti multe lucruri,dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa respecti anumite reguli!Care sunt acestea?
    Nu avem voie sa alergam pe scari sau pe hol.Daca gresia este alunecoasa,riscam sa ne accidentam.Nu ne lasam pe balustrada.Poate fi periculos.Nu umblam la prize caci putem sa ne corentam.Este interzis sa aducem la scoala obiecte periculoase,cum ar fi:Cutit,chibrituri,lame,brichete,etc.
   In timpul orelor elevul trebui sa fie activ.Nu este acceptabil ca elevul sa vorbeasca urat sau sa bata alti colegi.In caz de se intampla ceva grav,trebuie anuntat profesorul,directorul,invatatorul,diriginta,etc.

...............
Sper ca am ajutat.

savioandrei: multumesc
savioandrei: may the ....
Alte întrebări interesante