Limba română, întrebare adresată de denisaaaaa2008, 8 ani în urmă

O compunere despre o seara dezastruoasa de 120 de cuvinte DAU COROANA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maneaarthur14
1

Răspuns:

Bafta !

Explicație:

                                       O seara dezastruasa

   

   

          Eram intr-o seara , care parea sa fie ca toate celelalte , eram cu prietenii mei intr-o padure cu cortul. Noi eram adunati in forma de cerc in jurul focului si jucam adevar si provocare. Deodata eu am avut nevoi la baie si am rugato pe prietena mea Ana sa vina cu mine. Ne-am ridicat de la locurile noastre si am inceput sa ne indepartam de grup. Ideea ca mergand noi si discutand nu am observat cat de tare ne indepartasem asa ca am realizat ca ne pierdusem. Aveam telefoanele la noi dar  nu aveam semnal. Ne-am invartit prin padure vreo ora dar nu am avut niciun rezultat ca noi tot pierdute eram. Pentru   ca eram foarte obosite ne-am hotarat sa facem o pauza , cand deodata am auzit niste sunete ciudate. Se auzeau niste pasi si cateva rasete , prima data am crezut ca sunt prietenii nostri care ne-au gaist si avea chef de glume dar cand ne-am uitat in imprejur am vazut ca nu era nimeni. Eram foarte speriata , nu stiam ce sa fac asa ca am luato pe Ana de mana.    Deodata pasi s-au oprit si niste ochi rosii galbejiti se aratau in intunericul nopti am strigat cat am putut de tare cine este dar creatura misterioasa doar radea.

-Cine esti? spun eu cat pot eu de tare incercand sa imi ascund fricaaa din glas

-Ha ha ha ha!

-Ana mor de frica , am spus eu in soapta.

-Si eu Maria dar hai sa ne pastram caaalmul.

Deodataaa ochii aceia rosi si galbejiti au disparut innn intunericul nopti , am crezut ca sa terminat dar nu era asa. Dupa din intuneric   au aparut  doua maini mari se apropiau tot mai mult de noi  siii ochi rosi galbejiti reaparusera. Ana ma strangea tare de mana dar , deodata , am vazut o fata blonda   imbracata     intr-o minunata rochie alba   acoperita cu       cristale. Fata blonda avea niste aripi albe si stralucea foarte puternic , ma mir cum de am pututo vedea. Fata a incercat  sa vorbeasca cu fiara dar aceasta doarr radea atunci ea a inceput sa arunce cu  razee de lumina atunci fiara sa retras si a inceput sa schelalaie ca un caineee. Fata sa intors spre noi si a zis:

-Sa nu mai umblati in aceasta padure noaptea niciodata.

-Am inteles...am murmurat eu.

Fata ne-a luat in brate si ne-a dus in zbor aproape de prieteni nostri. Noi ne-am luat ramas bun de la ea si am inaintat catre   prieteni nostri. Ei ne-au pus multe intrebari dsar noi nu am zis nimic eram inca stupefiate dupa aceasta seara dezastruasa.

Alte întrebări interesante