Limba română, întrebare adresată de adam, 9 ani în urmă

O COMPUNERE IN CARE SA NE IMAGINAM CA SUNTEM UN LEU CARE A IESIT DIN CUSCA IAR CUSCA ESTE SCOALA SI CA VACANTA DE VARA SE PETRECE INTR-O SINGURA ZI.


adam: ajutor

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kytty28
2
         Fioros ca de obicei, isi ia avant si iese din cusca in care fusese inchis 10 luni. Se simte mai puternic decat oricand, se simte in stare de a face orice si asta doar pentru ca scapase din temnita.
              Se gandeste bucuros la ceea ce va face cand va fi in libertate si stie ca toate aceste 3 luni vor fi ale lui.  Nu isi mai doreste sa se gandeasca la chinul prin care trecuse in toate aceste luni care i se parusera milenii intregi. 
Spera ca acum va putea face tot ceea ce isi dorea cand era inchis, precum un copil silitor care isi face toate temele si nu se mai poate bucura de aventurile pe care si le propune.
O sclipire ca de foc ii strapunge mintea in momentul in care afla ca cele 3 luni de libertate pe care stia ca le are se transforma intr-o zi.
I se pare ingrozitor. Nici nu se putea gandi la ceva mai rau. Toate visele sale sunt  spulberate si i se pare ca tot universul se revarsa asupra sa.
Răspuns de cristinadobresc
0
E iunie , luna in care paznicii elibereaza leii . Fiorosi , cum obisnuiesc acestia au iesit alergand veseli . acum viata lor capata un sens aparte,,sau asa credeau ei .
 -Buna! eu sunt (spui tu un nume aici ) , cel mai mic dintre ai mei . De ceva vreme nu am mai fost eliberati . peisajul asta strain ma incanta de-a dreptul . pacat , totusi , ca frumusetile astea ce le vad acum au sa dispara maine ..maine cand ne vom intoarce. Dar nu vreau sa ma intorc .  de ce as face-o ? mi-a ajuns scartaitul cretei pe tabla cand nu sunt atent , mi-au ajuns temele obositoare. m-am saturat !  ar trebui sa profit de timpul meu in libertate . dar e un timp atat de scurt . as vrea sa nu se mai termine. 
   dar , spre nefericirea mea,  ziua a trecut repede ..paznicii s-au intors..noi ne-am intors. si iata-ma ,acum , in banca mea de scoala ..depand amintiri de o zi 
Alte întrebări interesante