Limba română, întrebare adresată de MateiPro, 8 ani în urmă

O întâmplare reală sau imaginară de minim 15 rânduri ( să aibă un punct de înaltă tensiune)
Va rog cât de repede puteți!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RebecaXHD
0

Răspuns:

Astă-vară eram la bunici la țară,la marginea Bucureștiului. Acolo nu aveam prieteni deoarece părinții ma trimiteau acolo doar vara pe perioade scurte așa ca nu aveam când sa imi fac prieteni. (oricum nu prea ieșeam din curte).

    Bunica avea multe rațe si găini ceea ce nu îmi plăcea deloc. În copilărie cand am venit odata aici o găină a săarit pe mine pentru că doar voiam să ma joc cu un puișor de al ei (eram foarte mic/ă și nu înțelegeam ce se putea întâmpla). De atunci mă tem de rațe,găini,gâște sau alte păsări de genul acesta și nu am vrut să mai vin aici nicodată însă părinții mei mă aduc aici ca să stau mai mult afară în aer liber.

  Cum am spus, vara trecută am venit din nou aici, și înca îmi era frică de păsările bunicii. Stăteam liniștit/ă pe bancă și ma uitam pe telefon făra să îmi dau seama ca bunica scoase găinile din cotețul lor. Deodata,mă întorc să mă uit în spate,din instinct și atunci.. o rață îmi sare in față, și eu încep să țip și să o iau la fugă prin toata ograda până când îmi dau seama ca rața era un de pluș ,iar bunica mea făcuse doar o glumăa proasta. Acum înca am rața de pluși și pot spune că mi-a dispărut frica de păsari.

   

 Sper că te-am ajutat!


RebecaXHD: Scuze pentru greseli,m-am grabit putin.
Alte întrebări interesante