Limba română, întrebare adresată de RaneteValentina, 9 ani în urmă

O poveste despre viata unui sclav.Repede dau coroana + 10 puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alex23111
1
Sclavii sunt persoane fără banii care lucrează pentru stăpânii fără a avea parte de drepturi ca ceilalți oameni.Sclavii trebuie sa îndeplinească tot ce le spune stăpânul.
Unul dintre sclavi este...Cosmin.A fost răpit de către un grup de oameni ,obligat fiind sa fie sclav.Pe stăpânul sau îl chema Victor. Era de o cruzime rara.Daca nu ii plăcea ce făcea Cosmin îl lovea cu bata.Dupa ceva timp sclavul a ajuns desfigurat...plin de vânătăi. Și-a riscat chiar viata pentru stăpânul lui.Primea odată pe săptămână mâncare și apa. Era slab și se citea după fata ca e trist.Dupa puțin timp Victor s-a trezit la ușă casei lui cu politia.El a fost dus la pușcărie. Sclavul a fost eliberat și dus la spital având răni grave.Dupa ce a fost scos din spital s-a întors acasă și a servit o masa alături de familie și insfârșit a dormit și el într-un pat confortabil fiindcă acolo dormea pe o saltea tare și cu șobolanii la cap.


sper ca e buna!

RaneteValentina: Ms Frumos
Alex23111: npk
Iona123: Sclavul este un om sarac . Care a face ori ce pentru asi întreține familia .Deseori ei de angajează la oameni mai bogați pentru asi cîștiga bani. Acolo e mai greu decât să n-ai de munca pentrucă ei te umilesc nu-i dau de mîncare cite 2-3 zile il pune la multa munca etc
Alte întrebări interesante