Matematică, întrebare adresată de mariaanastasia1881, 8 ani în urmă

Putin ajutor vă rog..​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de colibri1725
0

Răspuns:

(G*f) (1)=g(f(1))=g(0)=0-3=-3

F1=1-3+2=0

Răspuns de Damaya
1

2. (g*f)(1) = g(f(1)) = g(0) = 0-3 = -3  

f(1) = 1-3+2 = -2+2 = 0

5.  Fie H centrul de greutate a triunghiului ABC

xH = (xA+xB+xC)/3 = (4+3+8)/3 = 15/3 =5

yH = (yA+yB+yC)/3 = (6+2+1)/3 = 9/3 =3

Deci H(5, 3)

d(P,H) = PH = V(xH-xP)² + (yH-yP)² = V(5+1)² + (3+5)² = V(6² +8²) = V(36+64) = V100 = 10


mariaanastasia1881: multumesc foarte mult ♡♡♡
Damaya: cu drag ♡♡
Alte întrebări interesante