Limba română, întrebare adresată de draka, 9 ani în urmă

Realizati o descriere subiectiva si o descriere obiectiva (despre un munte sau orice) Multumesc


madalyn: descrierea subiectiva se face la persoana 1, iar autorul se implica direct("eu am facut","eu am fost" etc.).In descrierea obiectiva sunt prezente verbe si pronume de pers. 3.Autorul se implica indirect.
draka: multumesc
madalyn: iti fac acum
draka: multumesc
madalyn: bun?
draka: nu e bun ... e foare bun :D

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de madalyn
301
1. obiectiva.
  Muntii ce strabat t
ara noastrase numesc muntii Carpati. Acestia sunt munti batrani nu foarte inalti  in Romania , varful Moldoveanu fiind cel mai inalt,de 2.544 m, situat in Muntii Fagaras. Vara padurile de stejar,fag, ulm, tei,etc acopera si imbraca Carpatii intr-un verde intens , toamna in aramiu, iar iarna in alb, exceptie fiind locurile impadurite cu brazi (molid,pin)sau piscurile golase. Muntii sunt strabatuti si de numeroase rauri, au diverse plante si multe animale salbatice .Fauna este reprezentata din : cerbul, ursul, mistretul, rasul, cocosul de munte etc, în ape fiind prezent pastravul.  

2.subiectiva. 
 Mie imi place foarte mult sa merg la munte iarna,dar si vara. In orice anotimp peisajul este superb, aerul este curat, privelistea uimitoare. Ma simt bine si atunci cand merg cu cortul,dar si cabnd stau la hotel . Iarna ma dau pe partie cu schiurile sau cu sania, vara urc pe poteci de munte, primavara culeg flori , toamna frunze . Este un loc minunat unde ma incarc cu energie.
Alte întrebări interesante