Limba română, întrebare adresată de laur2789, 8 ani în urmă

Realizează un text în care să vorbești Despre frumusețea Deltei Dunării folosește expresii vizuale auditive olfactive descrie culorile senzațiile emoțiile Delta Dunării Paradisul păsărilor ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cureaale
4

Răspuns:

   Delta Dunarii este una dintre cele mai frumoase rezervatii naturale din Romania, habitatul pentru foarte mule vietuitoare.

   Acest mic colt de rai , prin vegetatia lui fascinanta de la plante mici la copacii uriasi ,de la micutele insecte la animale mari precum mistretul sau bizamul. Aproape toate vietuitoarele de aici sunt protejate de lege deoarece sunt pe cale de disparitie, iar atunci cand le poti observa trebuie sa fii atent sa nu le sperii deoarece nu sunt foarte obisnuite cu vizitatorii. Imediat ce patrunzi aici esti incantat de cat de verde este acest loc , fiind acoperit peste tot de plante sau de apa( nuferi albi sau galbeni, stuful plutitor, plopul, salcia alba.) care dau si un parfum deosebit acestui loc, pe care nu il mai inatalnesti in alta parte.

  Alt observatie interesanta este ca aici, insa nu ai niciodata parte de liniste deoarece se aude ori ciripitul pasarelelor, ori cantecul broastelor sau greierilor, sau cormoranii, pelicanii si altele ce vorbesc si ele pe limba lor. Acesta nu este ceva deranjat pt ca ai impresia ca patrunzi intr o alta lume.

Explicație:

Alte întrebări interesante