Limba română, întrebare adresată de gogu6544, 8 ani în urmă

Redactați o scrisoare catre un prieten/coleg în care să îi povestiți o întâmplare/o situație petrecută în perioada scolii online.Adaugați o sevență descriptivă și una argumentativă în care să vă exprimați opinia, gândurile, impresiile despre avantajele/dezavantajele învățarii în această perioadă.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Denye231
3
Draga Alex,
Sunt tare nerabdatoare sa impartasesc experienta mea din scoala online care sunt sigura ca ne a schimbat tuturor rutina.
As dori sa iti prezint cateva dezavantaje ale acestui sistem de invatamant dar desigur am si niste avantaje destul de indreptatite.
Am observat cu o mare dezamagire faptul ca aceasta scoala va putea inlocui adevarata incapere in care patrundeam in urma cu cateva luni si in care invatam mult mai simplu si mai eficient multe informatii.
De exemplu eu m-am confruntat cu multe pierderi de semnal si curent in timpul orelor, ceea ce m a facut sa acumulez lipsuri. Totusi daca eram la scoala fizic aceste lucruri nu s ar fi intamplat.
Online, parca toate materiile prindeau o nuanta gri, erau umbrite de mici probleme care ocupau timp din ore, profesorii pareau mult mai irascibili iar adesea obiecte plasate prin camera si oamenii ce ne inconjurau prin casa ne inlaturau atentia.
Totusi aceasta a fost o varianta prin care am reusit macar sa ramanem la curent cu ceea ce invatasem pana acum.
Drept sa spun, au fost si lucruri bune. Am prins aceasta perioada intr un anotimp friguros iar faptul ca puteam sta acasa este un avantaj imens. Mi a placut faptul ca aveam niste mese tare consistente in pauze iar la ore niciodata nu imi lipsea vreun caiet sau penarul. Ma simteam intr un mediu comod ceea ce mi a mai alinat tristetea pe care mi o provoca aceasta scoala online
Cu toate astea, am reusit sa depasim in mare parte aceasta perioada si iti spun sincer ca fericirea mea este imensa.
O sa închei aceasta scrisoare prin a iti spune ca astept sa imi scrii si tu gandurile tale din scoala online cat de curand poti.
Cu drag, “numele tau”
*Sper ca nu mi a scapat vreun cuvant aiurea, te uiti si tu si mai modifici unde crezi. Succes!*
Alte întrebări interesante