Limba română, întrebare adresată de Zding, 9 ani în urmă

Redactează o compunere de 10 15 rânduri in care sa iti exprimi un punct de vedere in legătura cu rolul notarii in realizarea randamentului școlar .
Va rog sa ma ajutați .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de annamaria08
1
Consider ca rolul notarii informatiilor pe care le primesti la scoala este unul esential. Asadar, insemnarea pe hartie poate duce la un randamanent mult mai mare.
In primul rand, in momentul in care primesti o informatie poti avea impresia ca tii minte, insa iti pot scapa detalii semnificative. Cu siguranta, consemnand toate lectiile te va ajuta mai mult acasa, in momentul in care vrei sa inveti.
Mai mult, scriind o anumita lectie ai sanse mult mai mari sa retii mai mult din continutul acesteia, comparativ cu situatia in care doar auzi. Eu cred ca, pentru un elev care doreste rezultate scolare cat mai bune, "armele" de care ar trebui sa dispuna sunt foaia si instrumentul de scris. Chiar daca un profesor nu precizezaza ca e necesar sa scrii anumite informatii, insa tie ti se par interesante le poti nota, ulterior citindu-le ti se vor intipari mai bine in memerie.
In concluzie, este important sa iti iei notite, acestea te ajuta sa inveti mai mult si duc la un randament scolar crescut.
Alte întrebări interesante