Limba română, întrebare adresată de antonica974, 8 ani în urmă

redactează o compurenere in 15-30 de rânduri in care sa descrii un fenomen al naturii!! Va rogg urgent!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariabila28
4

Era o dimineata de vara.Soarele stralucea din ce in ce mai tare pe campia verde care iti gadila usor talpile cu firicelele de iarba.Deoadata un curcubeu se zari printre ramurile copacului timpuriu.Curcubeul era unul scipitor care te facea sa zimbesti din ce in ce mai tare.Soarele sclipea si el alaruri de culorile sclipitoare . Dupa cateva minute curcubeu disparuse din lumea satenilor care au mereu zambetul pe buze cand apare curcubeul mirific.

sper ca te al ajutat

Răspuns de SupportOwl
1

Este o zi frumoasa de vara. Norii fac felt de fel de forme ,cu am ar fii :ursuleti, iepurasi, si chipul bland al zanei,copacii insi asteapta noii copilasi .

Un baiat indragostit de toate anotimpurile, pe nume Mihaita vroia sa iasa afara dar nu a putut pentru ca de o data a inceput sa ploua.Privea pe fereastra ,trist, norii innegriti .Dar ce sa vezi s-a oprit, un miracol .A ,aparut un curcubeu miraculos un taram al pasarilor. Mihaita si-a luat binoclul si privea taramul. Cand a iesit afara a inceput iarasi sa ploua. A adormit, iar un stop din culoarea violet l-a atins pe chipul luminos al baiatului. Mihaita s-a trezit ,a intrebat culoarea:

-De ce dispare asa de repede acest taram fermecat?

-Noi avem un timp, pieram indata. Atunci Mihaita si-a dat seama ca aceste culori care ne imbogatesc mintea au si ele un timp.

Culoarea a plecat si a transformat toata natura intr-o culoare bland si calfa


SupportOwl: La este o zi este alineat
SupportOwl: si la sfarsit blanda si calda
mariabila28: da
SupportOwl: ma referam la cel care a pus intrebarea
SupportOwl: nu la tine
mariabila28: aaa
Alte întrebări interesante