Limba română, întrebare adresată de XKz, 9 ani în urmă

Redacteaza o scurta compunere , de 100-150 de cuvinte , in care sa consemnezi , sub forma de jurnal , o intamplare .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Davidpiscot
18
             Azi nu a fost o zi asa frumoasa precum speram! Am mers impreuna cu prietenii mei , dis-de-dimineata intr-o scurta plimbare in padure.Eram foarte fericit, deoarece imi planuiam sa imi fac poze cu ai mei prieteni,sa surprind  roua pe frunzele micute ale copacilor, fiind pasionat de fotografii,insa nu a fost uimitor.Nici bine nu am ajuns in padure si sa fac o poza, ca am alunecat.Prin padure trecea un mic rau cu apa proaspata si rece, si din nefericire, fara sa observ, am calcat pe un spin.Din cauza durerii si  a spinului ,am cazut in apa, iar aparatul meu de fotografiat a cazut , de asemenea in apa, si nu doar atat.In timpul cazaturii, am suferit o luxatie  de glezna.In afara de tristetea ca mi-am pierdut amintirile din aparat, am suferit si  de durere.Ma durea extrem de rau piciorul, iar inima-mi batea gata-gata sa iasa din piept.Insa, nu aici s-a terminat ziua! In acest timp, in care zaceam de durere , fara prietenii care ma pierdusera, si-a facut aparitia si un urs! Am crezut ca voi muri, am si incercat sa alerg, insa ursul ,vazandu-ma, venea dupa mine .Am  alergat, am incercat sa scap si  partea buna a fost ca m-a gasit padurarul.In sfarsit, am fost dus si la doctor, iar spre seara, piciorul meu era deja pansat.
 A fost o zi neplacuta pentru mine, mai ales ca mi-am pierdut toate amintirile din aparatul meu de fotografiat, dar si ca mi-am sucit glezna!

Davidpiscot: Intamplarea e, ca mi-am sucit glezna, am pierdut apararul si m-a alergat ursul :) 
XKz: merci tare mult 
Davidpiscot: Sper sa iti placa cat de cat :))
XKz: e buna ideea ta , si e  super 
Davidpiscot: Multumesc.As mai fi dezvoltat, dar tu ai cerut-o scurta :)
Răspuns de motanudeea
9
Mă uit în gol și în mintea mea îmi vin tot felul de idei. Și acum la o luna de la întâmplare stau și mă gândesc cum de am putut să fiu atât de naiv. Prietenul meu cel mai bun m-a dezamăgit. Nu ma asteptam la asta. Fusesem intr-o excursie la munte cu mai mulți amici. La un moment dat eu și prietenul meu ne-am îndepărtat de grup. A încercat să facă o glumă, însă speriindu-ma am făcut un pas greșit și am căzut intr-o prăpastie. Norocul meu a fost ca nu a fost prea abrupta așa ca la un moment dat m-am oprit intr-un brad. Am scăpat doar cu piciorul rupt și câteva julituri. Dar ce nu-mi pot explica este cum de a putut sa mă lase acolo și să le spună celorlalți ca m-am întors singur acasă. Înțeleg ca s-a speriat și probabil a crezut ca am murit dar n-a făcut nimic sa mă ajute. Norocul meu ai fost niște turiști străini. Astăzi nu mai vorbim. Nu îl mai pot considera prietenul meu. Intr-o zi poate voi avea puterea sa-l iert....
Alte întrebări interesante