Limba română, întrebare adresată de rotariuaurelia8, 8 ani în urmă

Redactează un text de 180-200 de cuvinte, în care sa prezinți toamna,valorificând expresia lui tudor arghezi ,niciodată toamna nu fu mai frumoasa"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de karlanicoleta
0

Răspuns:

Toamna

Toamna este un anotimpul superb pentru oricine... priveliștea pe care o poți avea te uimește.Frunzele devin galbene, portocalii și roșii...de vis,putem spune

Păsărelele ciripesc fericite in copacii cărora tocmai incep sa le cadă frunzulițele.Chiar si ploaia de toamnă este o fericire,aduce un miros relaxant și așa poți iesi la o mică plimbarica pentru a te relaxa văzând un peisaj de poveste acolo unde dorești sa fii.

Îți poți lua o cafea caldă care să îți încălzească corpul si pentru a fii fericit, pictând liniștit priveliștea minunată de toamnă pe care o vezi... Niciodată toamna nu fu mai frumoasă decât îți puteai imagina,doar bucură-te de acest sezon friguros si plăcut.

Vine si sezonul Halloween ului, în care taiem dovlecii tradițional,ne alegem costumul perfect si desigur,mergem la casele de pe strada noastră spunând "Ne dați ori nu ne dați?" .Mai apoi ajungând acasa fericiți fiindcă poate am facut rost de niște bombonele pe care le putem mânca .Aprinzandu ne o lumânare ,sfârșind așa si toamna minunată de care am avut parte si de care vom mai avea parte in fiecare an!

Explicație:

Sper ca te am ajutat,sunt 187 de cuvinte.Spor!


gabrielsubasu238: Cel mai bun raspuns
Alte întrebări interesante