Limba română, întrebare adresată de kovacsbogdan10, 8 ani în urmă

redactează un text literar narativ având ca personaje un băiat\o fata un papagal/ un elefant/ un rinocer/ o rândunică/ un leu/ o carte/ un laptop/ niște norii cum textul va avea cel puțin 150 de cuvinte. Alege un text potrivit. dau coroană valabil doar 24 h
coroană la primul​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de oana481
1
La grădina zoologică din Brașov animăluțele au evoluat în lumea tehnologiei, astfel ca rezervările se fac exclusiv online cu ajutorul laptopuluil sau al oricărui dispozitiv.
Andreea și Andrei sunt un băiat și o fată care au venit să viziteze grădina zoologică.Au întâlnit o mulțime de animăluțe dintre care un elefant,un papagal, un rinocer, o rândunică și un leu. Au fost tare încântați să vadă că papagalul putea chiar să și vorbească, dar cel mai impresionant a fost elefantul și leul care aveau foarte mult spațiu frumos amenajat.
În scurt timp niște nori negri și-au făcut simțită prezența astfel că cei doi copii au trebuit să părăsească grădina zoologică dar nu înainte de a-și cumpăra o carte cu toate animăluțele aflate acolo!
Cei doi prieteni au promis ca vor reveni și alta data deoarece nu au apucat sa exploreze cât și-ar fi dorit întreaga grădina.

oana481: Dacă vrei, te rog coroana. Mulțumesc.
kovacsbogdan10: cum dau coroană pt că e prima oară când dau
oana481: Apare o coronița și scrie cel mai inteligent răspuns. Apeși acolo.
Alte întrebări interesante