Limba română, întrebare adresată de anamariaistrate99, 8 ani în urmă

Scrie o compunere de 15-20 de rânduri cu titlul "Prietenul meu" Va rog frumos dau coroana!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de toryandra13
18

Răspuns:

Prietenii sunt oamenii aleși de catre tine, oamenii care te apreciaza , iubesc si respecta.

Prietenul meu cel mai bun este un om fascinant. Foarte imprevizibil dar și amuzant. Cînd mi-e greu el este mereu acolo sa ma susțină, iar cind totul este bine, este acolo pentru a se bucura alaturi de mine. Este un om sincer  si de-a lungul timpului mi-a dovedit ca este un prieten adevarat, astfel cistigindu-mi toata incredera. Am invatat sa ne distram, sa ne amuzam ,sa invatam din greselile unul altuia. Nu pot sa-mi imaginez viata fara prieteni. Ei sunt cei ce ne sfătuie, ne sustin si ne amuză in momente grele.

Imi doresc foarte mult ca prietenia noastră sa dureze o viata întreaga, fiindca a devenit o parte importanta a vietii mele, astfel nu imi pot imagina cum as putea trai fara el!

Succes!

Explicație:

Răspuns de burlacumagdalena
6

Prietenul meu se numeste.... .El are .... ani ,parul este de culoarea ....,are ochii frumosi si draguti. El este foarte amabil , frumos si punctual.Ii place sa fie numit ... .Adora jocurile cu mingea si footballul dar si muzica. Macarea lui preferata este cea facuta de casa . Ii place scoala si isi face lectiile mereu,e atent si cuminte la ore.Este foarte respectuos cu cei din jur. Are un (frate sau sora) si iii stimeaza din putere.

El este unul dintre cei mai buni prietenii ai mei .

Alte întrebări interesante