Limba română, întrebare adresată de benkoiasmina, 8 ani în urmă

redeacteza o compunere narativa de 15-20 randuri in care sa prezinti o intamplare petrecuta la zoo




Ajutor va rogggggg!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lorenamariavlaic
4

coroană?!?!

La zoo

De 1 iunie , eu cu verișorul și verișoarele mele ne-am gândit să ne ducem la zoo bineînțeles însoțiți de părinți.

Când ajunsem acolo trebuia să ne ducem să plătim , bineînțeles că altcumva nu puteam intra. Verișorul meu nu mai avea răbdare și a fugit direct la porcușorii de guineea deoarece îi îndrăgește foarte foarte mult.

Tot acolo, erau niște păuni foarte frumoși și viu colorați dar nu-și deschideau penele. Când nu eram atenți unul din ei și-a deschis penele frumoase și am reușit să-i facem o poză.

Umblam ce umblam dar ne obosisem. Lângă o bancă era țarcul cu ponei și tot acolo puteai să călărești un ponei. Verișoara mea a vrut să călărească unul neapărat și asta a făcut. Acolo, lângă țarcul cu ponei era și un țarc cu tigrii și lei. Tigrii erau pe afară dar leii erau închiși în casa lor. Ne străduisem să îi vedem pe micul gemulețul care se afla acolo. Nici vorbă să-i vedem. Eram foarte supărați că n-am reușit să vedem leii, dar verișoara mea fiind și foarte deșteaptă și foarte mică a găsit o cale săi vedem. Coama lor era foarte mare și pufoasă.

La plecare am văzut un urs care se străduia să vorbească cu o mica pisică care era la gardul lui. Ne-a plăcut mult la zoo!


benkoiasmina: fara suparare dar nu stiu cum sa dau coroana :(
benkoiasmina: si multumesc pentru ca cu ajutorul tau am luat 10
Alte întrebări interesante