Limba română, întrebare adresată de alinadavid87, 8 ani în urmă

rezumat micul prinț minim 10 rânduri urgent dau coroana!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marrynna
2

Povestea Micului Prinț a început când un Aviator se prăbușește într-un desert, acolo l-a întâlnit pe Micul Prinț. Un copil mic care purta o eșarfă de două ori mai lungă decât el, cu păr auriu și trăsături nevinovate de copil. Apoi, Micul Prinț i-a cerut să-i deseneze o oaie. El cere o oaie care să trăiască mai mult și să folosească baobabii de pe planeta sa B-612.

Apoi povestea trece în lumea reală, unde Aviatorul este bătrân și locuiește într-o casă ciudată mult diferită de cealaltă din acea subdiviziune. Acolo a cunoscut o fată tânără care s-a legat de regulile și regulamentele date de mama ei. Un adult care a planificat deja întreaga viață a tinerei fete.

Așa că atunci când tânăra le-a trecut gardul și l-a cunoscut pe bătrânul Aviator, el i-a arătat povești despre micul prinț și mai ales a petrecut timp cu ea. Dar când aviatorului i s-a făcut rău din cauza bătrâneții, tânăra a fost hotărâtă să-l găsească pe micul prinț care era un prieten apropiat al bătrânului.

Ea a căutat și a dat peste diferite tipuri de adulți sclavi muncii în fiecare zi. Acolo l-a găsit pe Micul Prinț crescut și nu-și amintește nimic nici măcar de trandafirul lui. Apoi ea elaborează un plan pentru a-l face să-și amintească și a făcut-o.

S-au întors pe planeta asteroidului B-612 și l-au readus pe Micul Prinț să trăiască pe planeta lui.


alinadavid87: mulțumesc mult
varzarudavid98: nu mi-a placut
Alte întrebări interesante