Limba română, întrebare adresată de luisstan30, 7 ani în urmă

Rezumat Sabia Verii
Pls dau 100 puncte și dau coroană
Repede
Obligatoriu sa fie de o pagină ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de raisatoma1993
11

Răspuns:

un adolescent de șaisprezece ani ce trasate pe străzile Bostonului,cautind prin gunoaie,stins laolaltă cu alți oameni lipsiți de adăpost.

Nu a cunoscut dintotdeauna acest stil de viață...

Totula început cu o tragedie.pe cînd avea paisprezece ani mama sa a fost omorâtă de un lup înfricoșător,sacrifici duși propria viață pentru supraviețuirea fiului său.

în ziua în care împlinește șaisprezece ani,descoperă că un alt unchi,Frederik,și fiica acestuia,Annabeth,îl caută prin oras,ca împart fluturi cu fotografia să.Aflind că unchiul Randoplh Nui acasă,se decide să-i facă o vizită.intra prin efracție în conacul-muzeu,însă este prins în fapt.

bătrânul îl convingesa-l însoțească pentru că Magnus să intre în posesia moștenirii lăsate de tatăl lui,pe care nu la cunoscut niciodată.

Astfel,cei doi ajung pe podul longfellow.Magnus se dovedește a fi de fapt,fiul zeului Greu din mitologia scandinavă.Iar moștenirea este reprezentată de o bucată de metal ruginit scoasă din Charles Robert.

Sabia verii.O arma de o importanță colosală.Dupa ce o recuperează își face apariție Surt,un personaj malefic care vrea sabia.Scopul lui este acela de a dezlega Lupul Dentist și de a declanșa Rognaroc-ul,sforăitul lumii.

În urma unei lupte corp la corp,Magnus moare și cade în apele fiului.Walkiria Sam îi recupereaza la timp sufletul și-l duce în Walhalla, locul în care băiatul devine un einherjar,un erou,un războinic din armata veșnică a lui Odin.

întâmplarea face ca decizia fetei sa fie considerată nepotrivită.

Magnus pornește într-o aventură avindu-i alături pe Sam,decăzută din drepturile de walkirie,pe elful Hearthstone și pe piticul Blitzen.Trebuie sa reintre în posesia sabiei,să-l găsească pe Lupul Dentist și să-i înlocuiască legăturile cu unele noi,mai rezistente.Vor avea multe obstacole de depășit,mulți zei de mulțumit,dar și un final...mai mult sau mai puțin fericit.

SPER CA VAM AJUTAT


luisstan30: mulțumesc
olgaelenabanica: ms mlt
Alte întrebări interesante