Limba română, întrebare adresată de Delta111, 8 ani în urmă

Scrie, in spaţiul dat, un text format din cinci propozitii în care să răspunzi la următoarele întrebări: a)Când sosesc pasarile calatoare? b)Ce aspect are natura fără ele? c)De unde se întorc pasarile calatoare?d)Ce păsări calatoare se intorc pe meleagurile ţării noastre? e)În ce anotimp ne părăsesc acestea? Scrie un titlu potrivit pentru textul tău

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alyyy13
19
A venit anotimpul primavara.Pasarile calatoare sosesc pe meleagurile tarii noastre din tarile calde.Aceste pasari sunt:barza,randunica,dar si inca altele.Fara ele,natura pare singura si plictisitoare.Atunci cand vine toamna,pasarile se intorc in tarile calde,unde vor sta pe perioada iernii.
Răspuns de turcanmadalinaow4l1r
9
E primvara.In aceasta zi frumoasa si insorita sosesc pasariel calatoare.CE bine ca sosesc findca natura nu are un aspect prea fericit este mai trist mai cu culori neviii.Cu toti stim ca pasarile calatoare vin din frumoasele tinuturi ale tarilor calde.Toate pasarile sunt frumoase dar cele din tara mea sunt deosebite,rindunelele berzele,cocostirci, mierla,privighetoarea si altele....Dar e pacat ca ele pleaca toamna.

TITLU<CALATORIA PASARILOR CALATOARE>
POTI SA PUI TU UN TITLU DUPA DORINTA TA
Alte întrebări interesante