Limba română, întrebare adresată de mirelam957, 7 ani în urmă

Scrie o compunere de minimum 150 de cuvinte în care sa descri o emoție trăita cu ocazia unei zile speciale din viața ta ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mitrantimeea
0

Răspuns:

̦ .

̦ ̂̂ ̂ ̆-

̆ ̦ ̦ .

̂ - ̂ /̆ ̂̂ ̂ .

̂ ̦ ( ̆) ̦ /̆.

̆ - (^・ェ・^)

̦ ̦ ̆


mitrantimeea: ̦ ̂ ̆
mitrantimeea: nu merge sa scriu
mitrantimeea: îți mai trimit o data
mitrantimeea: dacă reușesc
mitrantimeea: Animalul de companie(e titlul) Într-o zi frumoasă era ziua mea de naștere.Parintii mei mi-au pregătit o surpriza și eu voiam sa aflu dar nu ma lăsau când a venit timpul petrecerii mi-au dat cadoul era un pisoiaș mic de vreo 3-4 luni era asa de scump îmi venea sa-l mănânc la finalul zilei q adormit la mine în brate torcea și eram foarte fericită
mitrantimeea: sper că te-am ajutat
mitrantimeea: inima te rog!
mitrantimeea: și coroană
Răspuns de roxy03350
1

Răspuns:

Ziua de naștere

O zi de vară pe la sfârșitul luni iunie când afară totul era magnific. Afară Dorele ne mângâie însor cu brizele lui calde și primitoare, cerul albastru ca oceanul, vântul dormea profund, se aude cum păsările curipes voiaose și un miros proaspăt, un covor verde smaraldic.

Era ziua mea de naștere și eram enorm de fericit, m-am trezit în razele soarelui strălucitor. Familia mea era deja pregătiți de petrecere dar mă așteptau pe mine, am mers forte voios și îi întâmpină cu un zâmbet cald. Ei aveau multe cadouri de diferite noanțe și dimensiuni, eram cu candul doar la ele. Ore ce voi primi? După ce am petrecut am hotărât să deschid cadourile. Aveam multă nerăbdare.

Deodată mia atras atenția un cadou care era de la bunici. Era de culoarea albastră ca bolta cerului și fundițe roși sângeriu. Ce să vezi? Oare ce era? Văd o pisicuță grie cenușiu și o blăniță pufoasă ca vata de zahăr, un skboard negru cărbunic și o pereche de adidași de culoarea albă ca spuma laptelui. Eram atât de încântă/încântat. Am zâmbit călduros și le mulțumi.

Acea zi a fost specială pentru mine. O zi spectaculoasă.

Explicație:

Sper că te-am ajutat.... Coroana te rog!

Alte întrebări interesante