Limba română, întrebare adresată de timislaura70, 9 ani în urmă

SCRIE O SCRISOARE PRIETENULUI TAU CEL MAI BUN IN ACESTA SCRISOARE TREBUIE SA UTILIZEZI ORTOGRAMELE : CEAI - CE-AI , MAI - M-AI , SAU -S-AU , NEAM - NE-AM , IAR - I-AR , CAI -CA-I .
VA ROG FRUMOS AJUTATI-MA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tomitagogiu11
2
                                Draga Matei,
 
    Iti scriu aceasta scrisoare cu gandul ca esti mai bine.Cand am auzit-o pe mama ta spunand ca ai fost accidentat,eu si ceilalti ne-am speriat,dar aceasta ne-a linistit spunandu-ne ca-i doar o simpla luxatie la picior si nimic mai grav.
  Astazi am fost la cursa de cai.....acea cursa la care sperai sa vi si tu,dar vei merge tu altadata,nu-ti face griji.Domnul Ionescu ne-a servit cu ceai,iar apoi ne-a intrebat ce-ai patit.Alin i-ar fi spus toata povestea daca nu era intrerupt de Maria ce face parte din acelasi neam din care provine si domnul Ionescu,fiind nepoata acestuia.
  M-ai suparat,sincera sa fiu,deoarece nu ai vrut sa spui nimanui ca te-ai lovit..Daca nu era mama ta,nu ar fi aflat nimeni.Baietii s-au gandit sa te vizitam intr-o zi,dar nu o sa-ti spun cand,e surpriza.Iti vom aduce si prajitura cu mere sau cu visine,inca nu stiu ce va face mama,dar oricum sa sti ca iti suntem alaturi cu totii si abea asteptam sa te faci bine.
                                                  Cu drag,prietena ta cea mai buna
                                                                                           ............


tomitagogiu11: sper ca te-am putut ajuta:))
Alte întrebări interesante