Limba română, întrebare adresată de elhaef, 8 ani în urmă

Scrie un eseu/o poveste intitulata: Eu sint o carte(sau:Cartea care sint). Vorbeste in el despre tine, ce esti,cum esti,ce iti place,dar parca ai vorbi despre un personaj:cartea. Poti fi o carte de poezii,poti fi un roman de aventuri,poti fi un manual de geografie ori de matematica. Poti fi o carte ilustrata,poti fi o carte electronica,o carte vorbita( un audio-book)-orice iti sugereaza firea si imginatia. va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ignatiulian7
15

Răspuns:

           Eu sunt o carte de matematica. Purtatorul meu nu prea are grija de mine...

           Desi, daca nu as fi fost eu, el nu ar fi stiut matematica. Mie imi place cand copii ma respecta, adica: Invata din ce ii preda domnul invatator, nu ma mazgaleste, nu ma rupe, nu ma arunca, sau ma calca in picioare.

           Am o colega care a patit ce nimeni nu ar fi vrut sa pateasca

asa ceva. Proprieterul ei, o rupea, o mazgalea, nu isi facea temele si a ajuns chiar sa o arunce la cos, dar a intrervenit mama lui si a salvat-o

           Am si eu o cerere pentru voi. Pentru  a ma cunoaste mai bine, puteti sa faceti exercitiile de la pagina 37. Sunt chiar amuzante.... Din ele veti afla cheia spre taramul cunostintei. Nu va spun care este, deoareece nu va mai fi secret si nu ma veti mai citi.

          Eu sunt o carte de clasa a cincea, scurta si la obiect. Sunt o carte interesanta, dar copii nu ma prefera...

          Daca ma veti citii, veti observa ca puteti fi cei mai destepti din scoala! Grabiti-va ca altii sa nu ma ia inaintea voastra!

Sper ca ti-am fost de ajutor, succes!

Explicație:


elhaef: as vrea ceva nou asta a mai fost si este copiata de mai multi, vreau ceva acuma creata.
nicoletabudistean: eu la fel vreu
Alte întrebări interesante