Limba română, întrebare adresată de rom8, 9 ani în urmă

Scrie un text argumentativ de 25-30 de randuri pornind de la una din urmatoarele afirmatii:,,Nu ne oprim din joaca atunci cand imbatranim, ci imbatranim cand incetam sa ne mai jucam,, sau Jocurile copilariei sunt jocuri foarte grele. Copii nu sunt mai seriosi decat atunci cand se joaca"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Matematic11
2
Cand suntem mici tot ce vrem este sa ne jucam, apoi sa crestem mari ca sa nu ne mai streseze scoala dar... daca ne-am opri din joaca am imbatranii!! Nu ne oprim din joaca atunci cand imbatranim, ci imbatranim cand incetam sa ne jucam!! Mereu m-am intrebat ,, Oare cum era atunci cand nu existau telefoane performante, tablete si televizoare??" sau ce ar fi fost daca nu existau mesagerii timpurilor fara electronice, bunicii!!

Bunica mereu imi spunea ca " Jocurile copilariei sunt grele!! Copii nu sunt seriosi decat atunci cand se joaca" si avea dreptate!! Cand eram mica eram neserioasa din cale afara!! Dar cand ne puneam sa ne jucam si cineva nu respecta regulile imediat saream cu gura!! Copilaria este singura vreme din viata mea pe care as vrea sa o traiesc din nou!! Sa nu stiu de scoala, de telefoane, sa stau pana seara tarziu in coltul strazii sau pe banca din fata curtii!!

Iarna era anotimpul meu preferat!! Ieseam pe strada la bunica cu sania si ne dadeam pe derdelusul care ducea spre camp!! Si cand asteptam seara sa vina Mos Craciun sa imi aduca cadourile cerute prin lista!! O da!! Lista!! Era zarva mare in casa ca nu stiam ce sa imi ii cer lui Mos Craciun de Craciun!! Off!! Iubesc sa fiu copil!!
Alte întrebări interesante