Limba română, întrebare adresată de manalin841, 8 ani în urmă

Scrie un text creativ in tărâmul minunilor între 8-14 rânduri​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de buneaana43
2

Răspuns:

În tărâmul minunilor

A fost odată ca niciodată pe tărâmul minunilor un băiat.

Acesta a ajuns cu ajutorul unui vis din copilărie , dar acum are 13 ani . El nu a vrut să mai plece de aici deoarece putea sa se joace și să își pună orice dorință . Intr o zi o zână a apărut ca prin minune și asta nu este surprinzător pentru că era pe tărâmul minunilor .

Aceasta zice :

- Mai băiete nu trebuie sa îți pierzi copilăria pentru niste dorințe!

- Vai dar cum as putea sa renunț la așa ceva , continuă băiatul.

- Păi copilăria este cel mai are dar pe care îl poți pune , e un vis pe care și cei de 100 de ani îl vor . Așa că te rog nu îți irosi timpul acesta care îl mai ai , dar câți ani ai ?

- 13 ! Dar cum pot ajunge acasă ?

- Nu uita că ești pe tărâmul minunilor !

- A da , îmi doresc sa ajung acasă !

Și așa a ajuns acasă și și-a petrecut copilăria .


buneaana43: Scuze că am făcut de 15 rânduri !
Răspuns de shoppycandyxd
1
Ziua era atat de minunata in cat vedeam orice copil fericit, de ce? Pentru că sunt in tărâmul minunilor, aici mii și mii de oameni sunt fericiti iar in fiecare zi se intampla cate o minune. Acum catva timp mi- am dorit să am cateva chestii de Craciun pe care nu mi le pot lua din cauza că nu avem multi bani, o rugam pe mama să mi ia cadoul de Craciun tragand de ea și plangand , dar o doamna amabila a aparut și mi- a dat un cadou misterios, in care nu aveam nici o mare idee ce se afla acolo. M- am oprit din plans. Mama zambise fericita. Am intrebat o pe mama curioasă:
- Mama, cine e doamna aceea? Și de ce mi- a da un cadou?
-Puiul meu, nu uita că suntem in taramul minunilor, de aceea se intampla aceste lucruri!
Ajund acasa despachetand cadou am găsit o cutiuta cu flori pe care am deschis o, acolo se afla ce îmi doream de ani intregi. Am tipat de bucurie.
De atunci cred in taramul acesta in care traiesc un taram micut și cu oameni minunati.0

shoppycandyxd: dacă scrii pe caiet sigur o să fie mai putin de 8 randuri sau maxim cat ai zis, mai ales la ultima propoItie am vrut să zic dupa in taramul acesta in care traiesc, să pui virgula ! doar dacă doresti să il faci pe al meu că a mai zis o fata un text.
Alte întrebări interesante