Limba română, întrebare adresată de nik3742, 8 ani în urmă

Scrie un text de o pagină în care să realizezi o experiență trăită de tine între o zi obișnuită de școală respectând toate etapele scrierii unui text include În compunerea ta simboluri care exprimă emoții pentru a ilustra o anumită emoție sau atitudine în redactarea textului tău vei avea în vedere să ai un continut adecvat cerintei să existe introducere cuprins și încheiere la fiecare de 9 fiind marcată pentru paragraf

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de medeeutavanessa
138

Rutina mea dupa scoala


E o zi obisnuita de scoala ca oricare alta. Abia astept sa vin acasa si sa imi scriu tema pentru a iesi afara sa vorbesc cu prietenii mei.

Cand ajung acasa , imi las ghiozdanul , ma schimb si vad ce a facut mama de mancare. Dupa care mananc. Apoi ma duc sa imi fac temele, mai intai la materiile mai importante si dupa la celelalte.

Gata! În sfârşit am terminat! Ma duc afara:

- Hei! Ce faci?

- Bine.Hai sa mergem undeva să stam jos.

-Ok. Nu vrei sa o strigam/ îl strigam pe (ex. de nume , un prieten de al dumneata) ?

-Ba da! Haide!

Dupa ce am strigat-o/ l-am strigat am mers pe o banca si am inceput sa vorbim , am ras si am facut glume. Dar, s-a facut seara din pacate! Merg in casa si mananc iar.

Stau putin pe telefon si dupa merg sa fac un dus. Ma spal pe dinti ( şi mă piaptan ,asta in caz ca eşti fata) . Apoi merg in pat si ma uit la emisiunea mea preferata( cum se numeste) /televizor.

Cam asa decurge o zi din viata mea de elev dupa ce vin de la scoala.



Sper că te-am ajutat! ☆



Alte întrebări interesante