Limba română, întrebare adresată de tric100, 8 ani în urmă

Scrieti mi si mie va rog cel putin 30 de SUBSTANTIVE ce pot avea sens opus.
Dau coroana celui mai bun răspuns!
Va rog sa nu aiba si raspunsul.


GreenEyes71: Enunțul scris de tine nu este deloc clar. Scrie te rog cerința exact așa cum apare în manual, nu una inventată de tine. Așteptăm !
tric100: Scrieti cel putin 30 de substantive ce pot avea sens opus.
GreenEyes71: Repeți același lucru ??? Publică o poză a enunțului, mai bine.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabriellaaaaa
2

Frumusete, veselie, aroganță, furie, fata, soare, pace, hărnicie, prietenie, tăcere, rautate, minciuna, sinceritate, exuberanță tinerețe, iarna, zi, bogăție, intrare, tristețe, zgomot, iubire, căldură, îngheț, altruism, credința, toleranta, modestie, început, suferinta, ordine, margine, mosneag, depărtare, capăt ,amurg, frica, majoritate, noroc,


gabriellaaaaa: Dacă mai ai nevoie,nu ezita sa ma întrebi.Iti voi mai gasi cateva substantive care sa completeze numărul de care ai nevoie!
gabriellaaaaa: Păi am editat deja răspunsul
GreenEyes71: Mai editează te rog încă o dată și lasă câte un spațiu după fiecare virgulă, să arate mai bine. Vrei ?
gabriellaaaaa: Ma scuzati, nu mi-am dat seama ca nu raspund unde trebuie.Am corectat si am mai adăugat cateva substantive.O zi frumoasa
GreenEyes71: Apoi, între îngheț și altruism, ai un "e", de ce ?
gabriellaaaaa: Apare o eroare si nu pot corecta.E-ul e din taste,nvoluntar pus acolo.Imediat ce va dispărea eroarea voi corecta radpunsul
gabriellaaaaa: Gata,am editat! Multumesc pt corecție!
GreenEyes71: Bravo, acum e bine ! Te rog să ții cont tot timpul de această regulă simplă: după punct, virgulă, două puncte, punct și virgulă, semn de întrebare, semn de exlamare, etc. se lasă obligatoriu un spațiu. Promiți ?
gabriellaaaaa: Imi plac criticile constructive,ma ajuta sa evoluez! deci nu e nevoie sa promit pt ca sigur voi tine cont de sugestia dvs.Nu am facut-o pana acum ,pentru ca nu am stiut de regula aceasta;sunt relativ recent venita aici si invat din mers!Multumesc!
GreenEyes71: Bine, mă bucur că ai înțeles corect sugestia mea. Regulile pe care le-am scris mai sus nu sunt doar aici pe Brainly.ro, sunt pentru orice text pe care îl scrii de la tastatură, fie că este telefon, laptop, computer, tabletă, ceas inteligent și așa mai departe. Este un set de reguli elementare pentru editarea de text. Verifică pe orice site serios, caută în orice carte tipărită și vei regăsi aceste reguli.
Alte întrebări interesante