Limba română, întrebare adresată de stefaniamihaela1, 9 ani în urmă

Scrieți o compunere de 15-20 rânduri în care sa-ti exprimi opinia despre importanță jocului în copilărie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de KpopLover
2
Copilule,tu ai crescut!Iti vine sa crezi ca ai ajuns in clasa a 8-a?Dar nu!Copilaria nu este nici pe departe terminata!Esti in plinul ei.
Nu-ti aduci aminte,nu?In scutecele tale, albe, apoi in salopetele colorate ai fost inconjurat de iubirea ingerasilor si de dragostea parintilor.Deasupra patutului un suport cu pestisori colorati iti incanta ochii si intindeai manutele cand melodia lor te facea sa razi cu gurita pana la urechi.Dar de serile de vara petrecute in parcul din apropiere iti amintesti?Erai mai mare atunci.Jucai sotron cu baietii din sat,iar cel care nu atingea nici o linie statea in banca cu Maria.Stiu ca nu ai uitat-o.Ea a fost prima iubire a copilariei tale.
Zilele au trecut destul de repede si nu ti-a lipsit nimic.Jucarioarele din plus te-au insotit alaturi de papusele cu ochii vioi pe care le plimbai in caricioarele multicolore.
Casetele video si cele audio te-au ajutat sa afli multe despre lume:cat este de buna,cat este de rea si in general cum este tot ce ne inconjoara.Din povesti multe inveti.
Te vad acum,adolescent in toata firea,ce n-ai da sa te mai joci o data cu masinutele cumparate de tatal tau.Am observat ca esti trist si cred ca acum realizezi cat de important este jocul in copilaria ta.
Alte întrebări interesante