Limba română, întrebare adresată de dimos7296, 7 ani în urmă

Scrieți o scrisoare de plângere

Copilul dumneavoastră vă spune că vrea să nu mai învețe limba franceză la școală pentru că nu-i plac metodele profesorului său. Îi scrii pentru a-ți împărtăși părerea într-un mod clar, dar diplomatic. Îi explici modul tău de a avea în vedere educația și în special învățarea unei limbi străine și îi propui să-l cunoască. Vă prezentați punctul de vedere într-un text bine argumentat ilustrat cu exemple concrete. (240 până la 260 de cuvinte).

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pistruiatul33
1

Stimate domnule profesor,

Sper că vă găsiți bine. Vă scriu în calitate de părinte al copilului meu, care mi-a spus că nu mai vrea să învețe limba franceză la școală. Mi-a menționat că aceasta se datorează metodelor dumneavoastră de predare, care nu-i plac.

Vreau să vă spun că înțeleg cât de importantă este educația copilului meu și că am încredere în modul în care îl învățați. În același timp, înțeleg că învățarea unei limbi străine poate fi dificilă pentru unii copii și că este nevoie de răbdare și motivație pentru a o face.Totuși, consider că învățarea unei limbi străine este foarte importantă pentru dezvoltarea copilului meu și pentru oportunitățile pe care le va avea în viitor. De exemplu, studiile au arătat că învățarea unei limbi străine poate îmbunătăți abilitățile cognitive ale copilului, cum ar fi atenția, memoria și capacitatea de a se concentra. De asemenea, învățarea unei limbi străine poate deschide noi oportunități de călătorie și de comunicare cu oameni din alte culturi.

Aș aprecia foarte mult dacă ați putea să ne întâlniți pentru a discuta despre îngrijorările copilului meu și pentru a vedea dacă există modalități de a-l motiva să continue să învețe limba franceză. Sunt convins că, prin colaborare, putem găsi o soluție care să fie benefică pentru dezvoltarea copilului meu.

Cu respect,

<Numele tau>

Alte întrebări interesante