Se considera functia f:R->R , f(x)=-x+2 . Sa se rezolve ecuatia f²(x)-f(f(x))=-2
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
(-x+2)(-x+2)-(x-2+2)=-2
x^2-2x-2x+4-x=-2
x^2-5x+6=0
D=1
x1=2
x2=3
x^2-2x-2x+4-x=-2
x^2-5x+6=0
D=1
x1=2
x2=3
Răspuns de
1
(-x+2)(-x+2)-(x-2+2)=-2
x^2-2x-2x+4-x=-2
x^2-5x+6=0
D=1
x1=2
x2=3
x^2-2x-2x+4-x=-2
x^2-5x+6=0
D=1
x1=2
x2=3
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Ed. muzicală,
9 ani în urmă