Limba română, întrebare adresată de Sabi19, 9 ani în urmă

Srietimi va rog frumos un scenariu frumos si lung de 8 marie.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Toothles12
1
Ziua mamei

Cand se apropie ziua mamei parca imi vine in minte cântecul "E ziua ta mamico" care parca nu se mai termină in capul meu.Mai mereu il tot cânt de parca m-as pregăti pentru cea mai importanta zi din viața mea si imi doresc sa nu gresesc atunci cand il voi cânta mamei.
(Stiu ca suna ciudatel dar asa patesc de fiecare dată, tot timpul răsună in gand acest cantecel frumos )
Cu cateva zile inainte de 8 Martie, ies la vânătoare de cadouri , vreau cel mai frumos cadou, cele mai frumoase flori pentru ca mama mea este tot universul meu si o iubesc mult de tot.
Am fost anul trecut in piața de flori si i-am cumparat mamei ghiocei, zambile si trandafiri pitici pe care si i-a plantat in grădina de la bloc.Este foarte mândră de ei ca sunt foarte frumosi si mai ales ca sunt de la mine.
Anul acesta am zis ca ii cumpăr mulți ghiocei pe care vreau sa ii asez eu intr-un buchet special in forma de inimă si vreau sa stie ca este si va fi mereu cea mai importanta persoană din viața mea.
Printre ghiocei vreau sa asez si vi orele caci ii place foarte mult parfumul lor.
Cateva mărțișoare am confecționat eu deja pe ascuns sa nu ma vadă , sper ca ii vor plăcea si mi-as dori sa ii vad mereu zâmbetul pe care il are in fiecare an in care este 8 Martie si eu ii fac cadou.
Oricum imi doresc sa zâmbească zi de zi si sa fie mereu mândră de mine , pentru asta eu învăț bine la scoala si o ajut mereu cand imi cere ajutorul .
Mama mea , Te iubesc foarte ,foarte mult.
❤☺

Toothles12: Mai fa si tu ☺
Sabi19: Mersi
Toothles12: Cu placere !
Alte întrebări interesante