Engleza, întrebare adresată de savescualex10, 8 ani în urmă

Tradu textul The police
REPEDE PLS DAU COROANA
50 PCT​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2

Răspuns:

SALUT!

Engleza => Romana

The police

Ofițerii de poliție din Marea Britanie sunt adesea numiți Bobbies. Ei sunt numiți Bobbies datorită lui Sir Robert Peel (Bob Peel), un politician care a inventat ideea forței de poliție în secolul al XIX-lea. Ei poartă o uniformă albastră închisă, cu o cămașă albă și o cravată neagră. Au o cască faimoasă, dar numai polițiștii care sunt pe ritm poartă această cască. „La ritm” înseamnă că lucrează pe stradă, fie pe jos, fie pe bicicletă. Când sunt într-o mașină de poliție, poartă un capac. Probabil cea mai distinctivă uniformă de poliție din lumea vorbitoare de limbă engleză aparține Poliției Regale Canadiene, ale cărei ofițeri sunt cunoscuți sub numele de Mounties. Ei sunt forța națională de poliție a Canadei și uniforma lor se numește Serge Roșu. Aceasta este o jachetă roșie, pantaloni largi și o faimoasă pălărie maro. Ofițerii de poliție călătoresc adesea pe cai.

#copaceibrainly


savescualex10: Ms mult mâine vine și coroana!
Utilizator anonim: cu placere
Răspuns de annamajor025
1

Ofițerii de poliție din Regatul Unit sunt des numiți Bobbies. Sunt numiți Bobbies datorită lui Sir Robert Peel (Bob Peel), un politician care a inventat forței de poliție în secolul 19. Ei poartă o uniformă albastru închis cu o bluză albă și o cravată neagră. Au o cască celebră, însă doar ofițerii care patrulează o poartă. "A patrula" înseamnă că ei muncesc pe stradă, ori în picioare ori pe o bicicletă. Când aceștia sunt într-o mașină de poliție, poartă o șapcă.

Probabil cea mai distinctivă uniformă de poliție în lumea vorbitorilor de engleză aparține celor de la Royal Canadian Mounted Police, ai căror ofițeri sunt cunoscuți drept Mounties. Ei sunt forța națională de poliție în Canada și uniforma lor se numește Red Serge. Este o jachetă roșie, pantaloni largi și o faimoasă pălărie maro. Ofițerii de poliție călăresc de obicei cai.

Alte întrebări interesante