Engleza, întrebare adresată de stelistu57, 8 ani în urmă

traduceti cele 4 texte.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ilinca275
1
imi place Londra deoarece are multe parcuri si gradini unde poti evada de zgomotul si aglomeratia orasului si sa uiti ca te afli in mijlocul celei mai aglomerate capitale din Europa. ce imi mai place, si nu cred ca poti gasi asa ceva in alta regiune a Angliei,sunt extraordinalele oportunitati culturale pe care le prezinta.

Iubesc Londra.Samuel Johnson a avut dreptate cand a spus ca,atunci cand un om este satul de Londra,este satul de viata. Ador strazile lungi in centrul londrei cu acele case stilate. iubesc magazinele si restaurantele. e pacat ca londra are atatea probleme-problema cu traficul,probleme sociale si aglomeratia.

londra e prea mare si aglomerata dupa gustul meu. urasc traficul si nu inteleg cum englezii pot si atat de stapani pe sine cand irosesc timp. Una peste alta,celebra fraza Time is money,e engleza,nu?

as putea spune ca admir londra mai.mult decat o plac. as putea petrece ore intregi in muzeele fabuloase. Si dupa,am considerat mereu ca atmosfera afacerilor e mai.competitiva decat oriunde alt undeva in anglia.
Alte întrebări interesante