Engleza, întrebare adresată de Caty2001, 9 ani în urmă

Traduceti textul va rog

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iovitugeorge
3
Gimnastica este un sport popular .Este un sistem de exerciti care ajuta  la dezvoltarea fizica.
Gimnastica a aparut in grecia antica.Greci o foloseau pentru antrenarea la jocurilor intense inainte de a deveni un sport competitiv.Mai apoi romani au adaptat acest sport de la greci  dar cand romani au disparut in 410  dH gimnastica a disparut.
La inceputul anilor 1800 in Europa a inceput renasterea interesului in sporturi.Gimnastica a devenit importanta iar barbati,femeile si copii se bucurau de ea.
Friedrich  Jan ,un german, este des numit parintele acestui sport.De alungul
secolului al 18 -lea  a creat mai multe cluburi pentru gimnastica.Deasemenea Jah a inventat  barele paralele si calul pentru gimnastica.In Germania dezvoltarea musculara si lucrul cu echipamente speciale a fost accentuat.
Mai tarziu in Franta si Suedia un nou sistem de gimnastica a fost dezvoltat unde oameni faceau acelesi exerciti in acelasi timp.Deasemenea suedezi au avut un sport prorpiu care punea acentul pe exerciti libere la pamant.Scopul era sa se obtina un ritm perfect al miscarilor.

Dealungul anilor 1800 imigrantilor au inceput  sa construiasca cluburi de gimnastice in SUA.In 1940  pe parcursul celui de-al 2 razboi mondial sa pus accentul pe antrenamentul fizic si gimnastica a fost mai populara.Incepand din 1970 gimnastica a devenit foarte bine cunoscuta in SUA.In 1970 Cathi Rigby  a fost primul american  ce a castigat o medalie la o competitie mondiala.Victoria a stimulat interesul in sporturi.

Astazi  sporturile  internationale combina sistemul German si Suedez.In toate competitile barbati si femei au evenimente separate si fac diferite tipuri de exerciti. Ei sunt evaluati dupa performanta,corectitudinea exercitilor, si indemanarea in a combina diferite tipuri de exerciti.Celor performanti  le este cerut sa faca propriul set de exerciti .Ei sunt evaluati dupa : dificultate,originalitate,frumusete,performanta

Larisa1807: I cant do that ik more enghlish then my class but not so much like in that text P.S am vrut sa vorbesc in englaza
Alte întrebări interesante