Limba română, întrebare adresată de timofteanandreea, 9 ani în urmă

Tu ce zici de o călătorie în Univers? Cum va arăta vestimentația ta? Ce surprize/pericole crezi că te-ar aștepta? Ce descoperiri ai face?Dă frâu liber imaginației și scrie o compunere pe această temă, iar apoi dă-i un titlu potrivit! Poți folosi atât narațiunea. Cât și descrierea ca moduri de expunere.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Florwin
8
     In urma cu cateva saptamani am aflat ca sunt fericitul castigator al cocursului ,,Calatorie spre Univers'' am fost supus la mai multe teste si prin efectuarea lor am fost desemnat fericitul posesor al unei calatorii in spatiu.Mai sunt 4 zile pana sa ma aventurez , pana atunci cei de la NATO mi-au facut o lista cu 5 obiecte obliagorii pe care trebuie sa le am cu mine in momentul decolarii;
1.O cascheta speciala
2.Costum de astronaut
3.O mini trusa medicala
4.Haine de schimb
5.Un aparat foto.
  .
Am ajuns in ziua decolarii inima parca o auzeam cum imi spune ,,Mor de frica,ce ai de gand sa faci'' nu m-am oprit am continuat calatoria si in cateva secunde de neatentie deja vad cum ne indepartam de sol.In sufletul meu simteam ca am aripi.In calatoria mea am observat numerosii asteroizii, numeroase comete care ma orbeam cand le priveam, multe resturi, am vazut superbul soare si superba luna.Planetele pareau asa imense iar Terra arata fabulos.
Totul a decurs conform planului in 30 de zile am fost inapoi acasa,am avut o experienta unica pe care sigur nu as mai putea a o repeta. 


timofteanandreea: Mie îmi trebuie o compunere mai scurtă.
Florwin: Mai bine ?
timofteanandreea: Defapt.. lasă. Este bună asta. Mulțumesc!
Florwin: Cu placere ! :)
Cojiiiiiiiiiiiiii: Foarte bine gandit multumesc
Alte întrebări interesante