Limba română, întrebare adresată de Scumpik, 9 ani în urmă

Va rog frumos ajutati-ma!
    Mesajul lecturii ''Danila Prepeleac".
Va rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooooooooooooogggggggggggggggg!!!!!!!!!!!    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Sindura
21
Elementele fantastice au rolul de a usura transmiterea si receptarea acestui mesaj . Iar aici mesajul textului si anuma Acela ca cea ce conteaza cu adevarat in viata este cea ce obtinem pe plan spiritual nu pe plan material  este unul care contrasteaza violent cu ideea pe care cititorul si-o face la prima citire a textului . ;)

Scumpik: nu ce inseamna mesajul lecturii ci care este mesajul lecturii
arilovesyou: Fantasticul din acest basm este prezent ca un real metamofozat in fabulosuldincolo de care trebue sa vedem mesajul textului. Elementele fantastice au rolul de ausura transmiterea si receptarea acestui mesaj. Iar aici mesajul textului, si anume acela caceea ce conteaza cu adevarat in viata este ceea ce otinem pe plan spiritual nu pe planmaterial este unul care contrasteaza violent cu ideea pe care cititorul si-o face la primacitire a textului.
arilovesyou: imi ce scuze pentru eventualele greseli ;)
Răspuns de arilovesyou
12
Fantasticul din acest basm este prezent ca un real metamofozat in fabulosul dincolo de care trebue sa vedem mesajul textului. Elementele fantastice au rolul de a masura transmiterea si receptarea acestui mesaj. Iar aici mesajul textului, si anume acela ca ceea ce conteaza cu adevarat in viata este ceea ce obtinem pe plan spiritual nu pe plan material este unul care contrasteaza violent cu ideea pe care cititorul si-o face la prima citire a textului.
Alte întrebări interesante