Limba română, întrebare adresată de alis09, 8 ani în urmă

va rog o compunere cu titlul la mare

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ChineliMaria2006
1
La mare

Astazi este o zi minunata pentru mine, o sa merg la mare alaturi de familia mea. Fiind foarte incantat(a), nu am putut sa dorm toata noaptea, timp in care mi-am facut bagajele si mi-am imaginat cate tipuri de castele de nisip o sa fac.
Desi timpul s-a scurs destul de greu, a venit momentul plecarii. M-am urcat in masina si am privit frumosul peisaj care se zarea prin geam. 
Chiar daca imi placea mult "activitatea" mea de a privi natura, cand am ajuns la destinatie am uitat de tot. Am coborat din masina in cea mai mare viteza si am fugit spre plaja. 
In timp ce tata facea cazarea la hotel, eu am facut un castel de nisip superb, iar mama se asezase pe sezlong pentru a se bronza, iar asa a decurs toata saptamana noastra de vacanta, pe scurt, ne-am relaxat!
Răspuns de Bianca1246
1
La mare
Azi e o zi minunata de vara impreuna cu familia mea ne-am hotarat sa plecam la mare . Am inceput sa ne facem bagajele si apoi ne-am suit in masina si ne-am pornit la drum . Ajunsi acolo ne -am cazat la un hotel . Dupa ce ne-am cazat ne-am dus pe plaja . Marea era atat de linistita si albastra . Nisipul artea de la soarele care parea o imiensa mince de foc . Totul era minunat . Mai ales ca eram alaturi de familia mea
Alte întrebări interesante