Studii sociale, întrebare adresată de mochiGurl, 8 ani în urmă

Va rog sa faceti o compunere despre discriminare, toleranta, intoleranta și cuvintele astea de la sociala. (va rog eu) :)))​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sophiabarbulescu319
1

Răspuns:

Oamenii

Bună , probabil vă întrebați cum au ajuns oamenii din această lume atât de răi cu alți oameni .

Eu o să vă arăt câteva chestii pe care oamenii le fac mereu și mereu .

Discriminarea , e ceva ce oamenii fac mereu , chiar influențează și copii . Practic copii sunt influențați de adulți .

Discriminarea pe care copii și adulții o aplică este asupra : oamenilor și copiilor de culoare diferită , adulții discriminează cel mai mult acești oameni de culoare diferită deoarece ei cred că sunt mai importanți decât ceilalți oameni de culoare . Copii nu au nimic cu acești oameni dar pot fi influențați de către adulți la vârsta de 5-10 iar cei care nu pot fi influențați sunt adolescenții .

Oamenii marginealizează unele persoane care au : culoare diferită , cei cu autism , cu handicap , cei cu probleme de greutate . La fel ca și la discriminare copii care au vârsta mică pot fi influențați .

Unii oameni sunt buni și nu fac asta deoarece ei știu că nu este corect față de acele persoane dar știu că nu este bine să marginalizeze sau să discrimineze.

Oamenii care nu pot suporta oamenii diferiți aleg să fie răi cu ei și astfel copii învață de la părinți . Formele de agresiune pe care unii oameni și copii le aplică sunt : agresiune verbală și bullyng .

Uitați de aceea oamenii diferiți nu pot fi acceptați deoarece oamenii aceștia răi nu vor să fie în preajma lor așa că îi discriminează , îi marginealizează , îi agresează verbal și fizic , practic este bullyng asupra acestor persoane diferite .

Sper te-am ajutat !


mochiGurl: Ms, o sa iti spun ce nota ai de la Profa!:))
sophiabarbulescu319: Tu o ai , eu doar am scris , tu o transcrii și îi zici că tu ai scris-o !
sophiabarbulescu319: Am vrut să zic că tu primești nota aceea nu eu
Alte întrebări interesante