Limba română, întrebare adresată de andrabestgirl, 9 ani în urmă

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu "o naratiune in care sa iti imaginezi o intamplare petrecuta intr-un loc in care ai vrea sa evadezi intr-o zi de vara." vreo 20 randuri :*

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Melisa77
1
Ma jucam plictisita cu mingea pisicii mele. Afara era o caldura infernala iar transpiratia curgea pe fruntea mea in siroaie. Am inchis ochii si mi-am lasat capul pe spate oftand puternic. In mintea mea era doar o plaja goala, si rasaritul iesin din mare. Doar eu si prietenii mei....Ce mi-as putea dori mai mult? Am deschis ochii stiind ca e imposibil sa se intample asta, mai ales cand stiam ca trebuia sa imi termin temele altfel ma aleg cu un patru din partea profesorilor. Inca aveam min gea in mana.
     Am facut un mini-atac de cord cand am simtit ceva ud si moale la piciorele mele, si am sarit de pe...sezlong? Si eu eram pe o.... plaja? Parea ca gandurile mele cu plaja devenisera realitate. Mai lipseau doar prietenii mei. Deodata simt ceva in sarindu-mi in spate.
-Hei, ce faci, vii? ma intreaba Clara.
-Pai, da... Unde anume mergem?
-In larg, sa vedem mai bine rasaritul, haide odata pana nu imbatranim aici.
      Era perfect, Eram toti intr-o barca privind rasaritul. Nu as vrea sa mai plec de aici, desi stiu ca e doar un vis si ma voi trezi incurand.
-Trezeste-te odata! striga sora mea topaind prin pat. Intarziem la scoala?
-Scoala? te rog spune-mi ca asta e un cosmar si ma trezesc imediat pe o plaja!
-Esti nebuna! E prima zi de scoala. Clara te asteapta jos! Hai mai repede.
Alte întrebări interesante