Engleza, întrebare adresată de iustiniustin22, 9 ani în urmă

Va rog sa-mi traduceti si mie acest text din engleza in romana fara sa folositi vre-un translator pentru ca vreau sa fie tradus corect.
Textul:
There is a time in most children's lives when they have just an ''best friends''.This is the only person they are interesend in and the only person they need.But as wee get older, most people realise that it's actually much healthier to have a mall circle of good friends witch different personalit types.
Firstly a ''party partener'' is essential you need at beast one wild friend who encourages you to do spontaneous things like go to lake night party or buy sometling really expensive.
This king of friend will put interest back in your life.
Her or she will make you feel more energetic and relieve a lot of stress

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dananitu
3
E o perioada in viata multor copiilor cand au un "prieten cel mai bun". Acesta este singura persoana care ii intereseaza si de care au nevoie. Dar, odata ce crestem, majoritatea oamenilor realizeaza ca e de fapt mai sanatos sa ai un mic cerc de prieteni buni cu diferite tipuri de personalitati.
In primul rand, un "prieten de petrecere " este esential. Ai nevoie de cel putin un prieten nebun care te incurajeaza sa faci lucruri spontane cum ar fi sa mergi la o petrecere la lac, noaptea sau sa cumperi ceva foarte scump.
Acest tip de prieten iti va face viata mai interesanta.
El sau ea(cred ca asta ai vrut sa scri) te va face sa te simti plin de viata si sa scapi de mult stres.
Sper ca e ok :)
Alte întrebări interesante