Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Vreau o compunere despre cum ai petrecut revelionul cu expresi frumoase!Dau coroana si 55 puncte​


albatran: salut, cu " expresii" corecte gramatical ::::)))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
5

Răspuns:

Noaptea dintre ani

 În noaptea de Revelion am decis sa stau acasa alaturi de familie si de alte cateva persoane dragi mie.Afara era o atmosafera de vis; ningea neincetat de cateva zile, iar totul parea a fi desprins din basme.

Fiind tot cu gandul la pregatirle pentru marea cina din seara de Revelion, ne-am străduit ca lucrurile să iasă impecabil. Am făcut curăţenie în toată casa, am măturat, am spălat pe jos, apoi după aceste lucruri, ne-am ocupat cu pregătirea mâncării, un lucru destul de complicat avand in vedere faptul ca nu sunt prieten cu gatitul.

Dupa ce totul era pregatit, asteptam cu nerabdare oaspetii care puteau ajunge din clipa in clipa. Timpul de astepare mi s-a parut destul de lung, iar durata acestuia a fost amplificata de un telefon primit pe neasteptate de la unul din prietenii mei care urmau sa apara;datorita zapezii si gerului, le-a fost imposibil sa ajunga. Zapada nu a iertat nimic in calea ei, dar in cele din urma lucrurile au luat o intorsatura destul de favorabila: au reusit cumva sa ajunga la marea cina si pot spune sa ne-am distrat de minune; ne-am jucat jocuri de jocietate, am colindat si cantat cantece impreuna, ne-am costumat si ne am distrat pe cinste.Bucuria pe care am simtit-o a fost de nedescris.

Dupa toate acestea am iesit afara la artificii. N-am asigurat ca acestea sa  fie intr-un numar cat mai mare ca sa dureze mult. Anumite forcuri colorate parca durau clipe intregi, clipe in care totul parea de vis. Speram din suflet ca noul an sa aduca mult mai multa bucurie si voie buna. Totul parea perfect in prima zi a noului an, iar ceva imi spune ca asa va fi pe tot parcursul anului.

Explicație:


Utilizator anonim: Mersi foarte mult
Utilizator anonim: Tu ai alcatuit-o?
Utilizator anonim: Da
albatran: buna comopunerea, dar nu va fi nimik perfect in anul care vine
Alte întrebări interesante