2 pe 5 - х pe 2 + (х-1 pe
3) = 4-2х
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
4
2/5 - x/2 + [(x-1)/3] = 4-2x
Prima se amplifica cu 2, a doua se amplifica vu 5 =>
4/10 - 5x/10 + [(x-1)/3] = 4-2x
(4-5x)/10 + (x-1)/3 = 4-2x
Prima se amplifica cu 10, a doua se amplifica cu 10 iar ultima se amplifica cu 30.
(12-15x)/30 - (10x-10)/30 = (120-60x)/30
(2-25x)/30 = (120-60x)/30
2-25x=120-60x
2=120-85x
0=122-85x
85x=122
x= 122/85
Vezi ce ai scris gresit pentru ca rezultatul nu e tocmai... comestibil :)
Prima se amplifica cu 2, a doua se amplifica vu 5 =>
4/10 - 5x/10 + [(x-1)/3] = 4-2x
(4-5x)/10 + (x-1)/3 = 4-2x
Prima se amplifica cu 10, a doua se amplifica cu 10 iar ultima se amplifica cu 30.
(12-15x)/30 - (10x-10)/30 = (120-60x)/30
(2-25x)/30 = (120-60x)/30
2-25x=120-60x
2=120-85x
0=122-85x
85x=122
x= 122/85
Vezi ce ai scris gresit pentru ca rezultatul nu e tocmai... comestibil :)
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă