Matematică, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

39×
49 va rog unu sub altu​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de saragabriela833
2

Răspuns:

39×

49

351

156

1911

Explicație pas cu pas:

.. .... .... .... ... ..

Anexe:

danboghiu66: Din pacate valoarea educativa a acestui raspuns e zero. Pentru simplul motiv ca nu indica clar cum se face inmultirea. Nu se pune in evidenta modul de asezare pentru 351 si 156. Daca si face pe o foaie si ai adauga poza ar fi super.
saragabriela833: 39×49 asa ai scris ,nu 351 și 156
danboghiu66: Ia uita-te in raspunsul tau. Ce ai sub 49?
saragabriela833: ti am facut calculul la 39×49 = 351+ 156= 1911 .numai ca nu prea ma pricep sa le asez unele sub altele, aici pe telefon.nu știu sa pun bara dedesubtul lor
danboghiu66: Multumesc. Pe telefon se putea adaugs dupa 156 un _, adica se scria 156_. Apoi spuneai ca din cauza formatarii, acel _ reprezinta de fapt un spatiu.
Răspuns de pav38
4

Răspuns:

1911

Explicație pas cu pas:

39 ×

49

351

156

1911

Am corectat printr-un screenshot la rezolvarea ce se vede în aplicația brainly, rezolvare ce nu se vede în varianta brwoser.

Mult succes !

Anexe:

danboghiu66: Aceeasi problema si aici. In realitate 156 este cu o idee mai la stinga fata de 351. Deoarece formatarea este deficitara, sugerez efectuarea calculului pe o foaie si apoi atasarea pozei.
pav38: Danboghiu problema este la platforma brainly. Nu la noi. Rezolvarea am scris-o în aplicația ( nu în variata brwoser) , iar când faci o rezolvare în aplicația brainly PE Aplicație se vede foarte bine, iar pe varianta brwoser nu sunt luate în considerare spațiile.
pav38: intrați pe aplicație și vedeți că se vede foarte bine rezolvarea. De pe varianta brwoser ( adică de pe laptop sau PC) nu putem răspunde tot timpul
pav38: https://prnt.sc/24go24w
pav38: Aveți link cum se vede in aplicatie
danboghiu66: Pav38, poate este un bug in aplicatie. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa ne resemnam. Avind in vedere ca sint destul de rare cazurile in care formatarea spatiilor conteaza, se putea face un screen-capture. Apoi se atasa imaginea la raspuns. Deci solutii exista, trebuie insa numai sa dorim sa gasim alternative.
pav38: DanBoghiu sunt mai multe bug-uri in aplicație nu doar acesta, iar noi userii nu putem să ne gândim tot timpul că o rezolvare nu se vede pe varianta browser. Trăim într-o lume în care telefonul este mult mai utilizat ca laptop-ul sau PC-ul, inclusiv aplicațiile.
pav38: Consider (după experiența mea și timpul petrecut pe aceasta platformă) că peste 70% din userii folosesc varianta aplicației a platformei și nu varianta brwoser, iar pt multi dintre noi telefonul este înlocuitorul laptopului in majoritatea timpului ( nu doar in vacanțe). Da, sunt soluții, dar nu e mai bine oare sa se repare această "problemuță" ? Spațiile sunt utilizate în multe probleme de matematică ( metoda comparației,înmulțiri, împărțiri, descompuneri, paritate,etc), chimie, lb romana...etc.
pav38: In rest, Sărbători frumoase să avem cu toții si sa ne bucuram de această perioadă a anului. Sărbătoarea sfântă a Crăciunului să vă aducă, fericire, bucurii și liniște sufletească !
Alte întrebări interesante