Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 7 ani în urmă

Ajutor urgent vă rog. Redactați o compunere de 40 de rânduri și sa aibă cât mai multe adjectivee în ea​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andy1001
1

Ziua de 8 februarie este o zi frumoasă și însorită, cu un cer albastru deschis și cu puține nori albi, pufoși. Soarele strălucește cu putere, oferind o căldură confortabilă și reconfortantă. Pe străzile aglomerate ale orașului, lumea se îndreaptă spre locurile de muncă cu pași grăbiți, cu privirile concentrate și cu zâmbetul pe buze.

În parc, copiii râd cu voie bună și se bucură de jocurile lor, în timp ce părinții stau pe băncile verzi și admiră peisajul verde și îngrijit. Copacii sunt încărcați cu frunze proaspete, iar florile sunt înflorite și par a fi mai vesele ca niciodată. Vântul ușor aduce cu el un miros dulce de primăvară, încântător și revitalizant.

În centrul orașului, cafenelele sunt pline de lume, iar clienții se bucură de cafeaua fierbinte și de conversațiile plăcute. Pe terase, oamenii savurează prânzurile delicioase și se relaxează, admirând arhitectura impresionantă a clădirilor vechi și a celor moderne, care se îmbină armonios.

În general, această zi este o zi fericită, optimistă și plină de energie pozitivă, care încurajează oamenii să se bucure de viață și să se îndrepte cu încredere spre viitor.


Utilizator anonim: și care sunt adjectivele te rog
andy1001: adjectivele determina un substantiv sau un pronume, de ex floare rosie, floare este substantiv iar rosie adjectiv
andy1001: mai mult nu te pot ajuta
Alte întrebări interesante