Limba română, întrebare adresată de gilcadaniel78, 7 ani în urmă

de făcut o compunere cu tema (frumoșii ani ai copilăriei)





Vă rog dau coroană!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lucaplayianis
1

Răspuns:

Explicație:

Copilăria este o perioadă minunată din viața fiecăruia dintre noi, în care am trăit cele mai frumoase și mai nevinovate momente. Acești ani magici sunt adesea priviți cu nostalgie și dorință de cei mai în vârstă, care își amintesc cu drag de zilele petrecute fără griji și probleme.

În frumoșii ani ai copilăriei, timpul părea să treacă mult mai încet și fiecare zi era plină de aventuri și surprize. Diminețile începeau cu micul dejun în familie și cu drumul spre școală, unde ne întâlneam cu colegii și învățam lucruri noi. După-amiezile erau rezervate jocurilor în aer liber și prietenilor, iar serile erau dedicate odihnei și relaxării.

Printre cele mai frumoase amintiri ale copilăriei mele se numără zilele petrecute la bunici, într-un sat micuț din apropierea orașului. Acolo, îmi petreceam timpul alergând prin curtea plină de flori și legume, hrănind animalele de la fermă și ajutându-i pe bunici la treburile casnice. Îmi aduc aminte cu drag și de seriile lungi de jocuri de societate cu fratele meu și cu verișorii mei, iar momentele petrecute la pescuit cu bunicul au rămas întipărite în mintea mea ca niște amintiri de neuitat.

În plus, copilăria mea a fost marcată și de pasiunile mele pentru citit și scris. Îmi plăcea să citesc povești și romane fantastice, iar când nu citeam, îmi petreceam timpul scriind propriile mele povești și poezii. De asemenea, îmi aduc aminte cu drag de momentele în care mergeam la bibliotecă și așteptam nerăbdător să împrumut noile cărți pe care le descopeream.

Toate aceste amintiri frumoase ale copilăriei mele mă fac să realizez cât de importantă este această perioadă din viața noastră și cât de mult ne formează ca persoane. Anii copilăriei sunt esențiali pentru dezvoltarea noastră emoțională, socială și cognitivă, iar amintirile noastre din această perioadă ne însoțesc toată viața. Așadar, să ne amintim mereu cu drag de frumoșii ani ai copilăriei și să-i prețuim pentru tot ceea ce ne-au oferit!


gilcadaniel78: Mulțumesc pentru răspuns și pentru efortul de a scri acest eseu
Alte întrebări interesante