Limba română, întrebare adresată de danieljehs, 8 ani în urmă

Educație fizică urgent dau 29pincte si coroana

scrie un text care să răspundă la întrebare
"Credeți că activitatea fizică este o activitate esențială? De ce?" Argumentați.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de annastasiasmith84
1

Activitatea fizica este o activitate esentiala fiind ceea ce avem nevoie pentru a vea o minte sanatoasa " Minte sanatoasa in corp sanatos " . Activitatea fizica ne face sa ne mentinem sanatosi pe masura ce inaintam in varsta de aceea daca mergi la bazin saul la sala de fitness, daca mergi in parc cu rolele sau bicicleta sau daca mergi sa alergi este mai putin important, important este sa faci asta zilnic. Antrenand corpul, antrenam si mintea , exercitiile fizice ne fac sa gandim miscarea, sa coordonam parti ale corpului nostru astfel prin efort fizic aducem in viata noastra o stare de bine . Sportul este important in viata noastra din nenumarata motiva, precum faptul ca ne ajuta sa fim mai inteligenti, echilibreaza activitatea psihica, dormim linistiti fara cosmaruri,miscare ne scapa de grasimi, ne motiveaza sa ne depasim limitele, ne ajuta sa avem incredere in noi insine,te face sa reactionezi mai rapid marind astfel capacitatea de reactie, te face sa ai o stare de dispozitie pozitiva, intinereste inima astfel sportul are nenumarate beneficii de aceea ar fi indicat ca fiecare om in parte sa le descopere .

successsss<3

Răspuns de Zap7
1

Răspuns:

Activitatea fizică este esențială, sportul este viață. El te dezvoltă din punct de vedere mental și fizic.

Când alergi sau joci un sport te simți bucuros, implicat, te curpind emoții de entuziasm, adrenalină și extaz. Îți îmbunătățești calitățile de lider, luarea deciziilor din șah de exemplu.

Fizic, îți dezvolți masa musculară. Poți grăbi procesul de creștere în înălțime practicând un sport precum volei, baschet. Îți dezvolți spatele și o mare parte din corp înotând. Îți întărești picioarele la fotbal. Ridicând greutăți sau jucând handbal îți dezvolți abdomenul și mâinile mai bine!

În concluzie, activitatea fizică este esențială, deoarece cu ajutorul ei te dezvolți în toate perspectivele vieții.

Dacă ți-a plăcut nu ezita să lași o coroană! SUCCES!

Alte întrebări interesante